Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Kate heeft grappig gesprekje met kleine 'tijger'

11 september 2019 · Leestijd 2 min

Catherine, de Hertogin van Cambridge, had dinsdag een leuk moment met kleuter Dylan tijdens het RHS Garden Wisley in Surrey. Dat vertelde zijn trotse moeder Katie woensdag aan het tijdschrift Hello!

ANP-77582010.jpg

De echtgenote van prins William was aanwezig om een tuin te openen en liep vervolgens over het terrein om kennis te maken met enkele bezoekers. Zo zag ze ook het jongetje dat voor de gelegenheid was geschminkt als tijger. "Kate vroeg: ben je een tijger? Waarop Dylan zei: nee, het is gewoon schmink", blikte zijn moeder terug in het blad.

Catherine aaide ook baby Mathilda over haar bol terwijl ze sprak met haar moeder. Zij vertelde achteraf totaal overdonderd te zijn geweest door het praatje met de Britse royal, maar dat ze het wel heel erg leuk vond. 

Lees verder onder de foto. 

De tuin die Catherine opende, was geïnspireerd door de natuurspeelplaats die ze eerder dit jaar had ontworpen. De hertogin benadrukte in een toespraak wederom hoe belangrijk het is voor kinderen om buiten te spelen. "Als ouder heb ik geleerd dat het essentieel is in de ontwikkeling van onze kinderen. Op alle vlakken, niet alleen fysiek, en gelijk na de geboorte. Wij stapelen de blokken en zorgen voor de fundering voor hun succes en geluk in de toekomst."

Meer foto's kun je hier bekijken. 

Bron: ANP 

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--