Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Leuk nieuws! Prins Albert en prinses Charlène organiseren weer een kerstfeest

8 december 2023 · Leestijd 2 min

Leuk nieuws uit Monaco! Prins Albert en prinses Charlène organiseren dit jaar weer een kerstfeest voor Monegaskische kinderen. Traditiegetrouw deelt het prinselijk paar cadeautjes uit aan kinderen op het paleis en ook dit jaar gaat het feest door.

"De Prins Soeverein van Monaco zal in de namiddag van woensdag 20 december 2023 ter gelegenheid van de kerstfeesten een recreatieve sessie verzorgen voor alle Monegaskische kinderen tussen 5 en 12 jaar." Zo luidt de Instagram-post van het Monegaskische hof. Tijdens dit feest krijgen alle aangemelde kinderen een cadeautje – misschien wel uit de hand van het prinselijk paar. 

Jaarlijkse traditie om cadeaus uit te delen

Het is niet voor het eerst dat prins Albert en prinses Charlène de deuren openen van hun paleis om de feestdag met het vorstendom te vieren. Al in 2017 deelde het stel cadeaus uit aan kinderen uit het vorstendom. In 2018 deelden Albert en Charlène tasjes met onder andere een kerstkaart met een foto van hun tweeling prins Jacques en prinses Gabriella uit.

Lees verder onder de foto. 

Albert_en_Charlene_kerstcadeaus_4.jpg
Prinses Charlène laat in 2018 onder andere een kerstkaart met hun jonge tweeling zien.

Door de strenge coronamaatrdegelen deelden ze in 2020 de cadeaus jammer genoeg niet zelf uit en werden ze thuisbezorgd. Maar in 2021 waren de prins en prinses gewoon van de partij én namen ze hun tweeling mee.

Lees verder onder de foto. 

Charlene_en_Albert_kerst_4.jpg
In 2017 deelde prinses Charlène al kerstcadeaus uit.

Of prins Jacques en prinses Gabriella er dit jaar ook bij zijn, is niet bekend. Het feest vindt dit jaar plaats op 20 december.

Ook leuk om te lezen: zo ziet het paleis van Albert en Charlène eruit

Foto's: ANP 

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--