Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Leuke beelden: prinses Victoria deelt een kerstvideo met haar gezin

18 december 2023 · Leestijd 2 min

Het is bijna kerst en ook de Zweedse royals komen in de kerststemming. De Zweedse kroonprinses Victoria deelt een leuke persoonlijke video van haar gezin die het paleis helemaal kerst-klaar maakt. Bekijk de leuke beelden hieronder.

De Zweedse royals delen wel vaker een uniek inkijkje in hun persoonlijke leven. Zo kwam er tijdens het Luciafeest op 13 december een leuke nieuwe foto naar buiten van prins Oscar (7) en prinses Estelle (11). Dit keer zien we het gezin van Victoria in actie om hun woonpaleis helemaal klaar te maken voor de kerstdagen.

Een gezellige kerstvideo van prinses Victoria

Zo knutselt prins Oscar zijn eigen kerstversieringen en steekt prins Daniel de kaarsen aan. Estelle en Victoria maken samen een kerstkrans en mooie strikken voor op tafel. Daarmee doen we een hoop inspiratie op voor de kersttafel. De gezelligheid en warmte spat van het scherm af! Kijk zelf maar. 

Lees verder onder de video.

De weergave van deze tweet vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Wil je zelf ook in de kerststemming komen? Bij Blauw Bloed trakteren we je de hele maand op warme verhalen. Zo hebben we de kerstkaarten van de royals al op een rij gezet én delen we mooie beelden uit de oude doos. Zo zag bijvoorbeeld de eerste wintersportvakantie van Willem-Alexander eruit in Lech. 

Beeld: ANP / Instagram @kungahuset

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang eens in de twee weken een persoonlijke nieuwsbrief vol royaltynieuws, tips en exclusieve content in je inbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--