Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Welke kerstwens heb jij voor prinses Amalia?

7 december 2023 · Leestijd 3 min

Prinses Amalia is vandaag jarig! De prinses mag vandaag twintig kaarsjes uitblazen. Reden genoeg om de Prinses van Oranje niet alleen te feliciteren, maar ook om haar een hart onder de riem te steken. Welke kerstwens heb jij voor prinses Amalia?

Nog 18 dagen en dan is het kerst! Deze hele decembermaand trakteren we je op de website van Blauw Bloed op inspirerende en warme verhalen. En natuurlijk geven we ook af en toe een cadeautje weg. Vandaag roepen we je op om een kerstwens uit te spreken voor prinses Amalia die vandaag haar verjaardag viert. 

Welke kerstwens heb jij voor prinses Amalia?

De nu 20-jarige prinses Amalia heeft geen makkelijk jaar achter de rug. Na bedreigingen werd ze genoodzaakt om terug te verhuizen naar Paleis Huis ten Bosch. Hierdoor kan ze niet genieten van haar studententijd in Amsterdam. De bedreigingen hebben een enorme impact op de jonge prinses. We steken haar dan ook graag een hart onder het riem, doe jij mee? 

Lees verder onder de foto. 

Amalia_Elisabeth
Prinses Amalia en prinses Elisabeth komen samen aan.

Laat dan op Facebook of Instagram je wens achter en wij zetten deze gedurende de dag in dit artikel. Zo verzamelen we de mooiste wensen voor de jarige prinses. 

De leukste kerstwensen voor prinses Amalia

Evelien: "Van harte gefeliciteerd, lieve prinses, een fijne dag en een mooi jaar gewenst.P.S. Geen vlag uit vandaag: het is me te koud voor capriolen." 

Corine: "Allereerst van harte gefeliciteerd. Geniet van jou bijzondere dag. Ik wens je een jaar vol veiligheid en rust waarin je kunt studeren zoals je leeftijdsgenoten. Ik wens dat je onbezonnen over straat kunt lopen en de gezelligheid van je studenten leven kunt ervaren. En bovenal wens ik je liefde, gezondheid en kracht. Geloof altijd in jezelf."

Joukje: "Princes Amalia, Gefeliciteerd met je verjaardag,20 jaar is een mooie leeftijd,wens je heelveel sterkte met je eigen Privé leven,dat niet altijd gemakkelijk is,en ook voor de Koninklijke Fam, een feestelijke dag gewenst."

Jannie: "Gefeliciteerd met je verjaardag lieve prinses. Laat de moed niet zakken, want alles komt vast wel goed. Maak er een fijne dag van met je familie en vrienden."

Irene: "Hartelijk gefeliciteerd met je verjaardag! Geniet van je dag! Veel geluk, gezondheid en succes!"

Karin: "Gefeliciteerd met je verjaardag en bovenal laat je niet " kisten" door die onverlaten die je t leven zuur gemaakt hebben. Maak er n mooi jaar van."

Nancy: "Gefeliciteerd, prinses Amalia. Ik wens u alle goeds toe voor uw verjaardag. Dat dit nieuwe levensjaar voor u een fantastisch jaar mag worden. De allerbeste wensen voor sfeervolle kerstdagen en een goed 2024 voor u en uw dierbaren."

Ineke: "Lieve Amalia van harte gefeliciteerd met je 20e verjaardag en ik wens je heel veel geluk en gezondheid toe en natuurlijk een hele fijne dag met familie en vrienden."

Foto's: ANP / RVD 

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--