Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Kijk: George, Charlotte en Louis maken tekening voor oma Diana

15 maart 2021 · Leestijd 2 min

In het Verenigd Koninkrijk werd zondag Moederdag gevierd. De kinderen van prins William zetten die dag echter niet hun eigen moeder Catherine in het zonnetje, maar juist Williams moeder Diana.

"Dit jaar is Moederdag weer anders. Velen van ons zijn gescheiden van onze geliefden, maar kijken uit naar het moment in de nabije toekomst waarop we onze moeder weer kunnen knuffelen. Maar voor hen die te maken hebben gehad met een sterfgeval, zal het vandaag echter bijzonder moeilijk zijn", schrijft Kensington Palace op Instagram.

Bijgevoegd zijn de tekeningen die George, Charlotte en Louis voor hun oma Diana hebben gemaakt. "Lieve oma Diana, fijne fijne Moederdag. Ik hou heel veel van je en denk altijd aan je, veel liefs van George", staat er bij het kunstwerkje van de oudste telg van William en Catherine. Hij heeft een boom met op de achtergrond de zon, bergen en vogels getekend.

Lees verder onder de tekening van George.

"Op Moederdag denk ik aan je. Ik hou heel veel van je, papa mist je", schrijft zijn zusje Charlotte onder een groot bontgekleurd hartje. Louis heeft met verf ook een hartje ingekleurd en zijn kleurplaat daarnaast opgeleukt met dierenstickers. Hij heeft geen boodschap voor zijn oma, maar wel heeft hij zijn werkje gesigneerd.

Lees verder onder de tekeningen van Charlotte en Louis.

Het account van The Royal Family plaatste een foto van een jonge Elizabeth met haar moeder. "Aan alle moeders, we wensen jullie een hele fijne Moederdag", staat er in het bijschrift.

De weergave van deze tweet vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Ook het account van Clarence House zette de moeders van prins Charles en zijn vrouw Camilla in het zonnetje. Op een eerste foto zijn Charles en de Queen te zien tijdens de Braemar Highland Games in Schotland in 2010. Daarnaast wordt een foto uit 1990 van Camilla en haar moeder gedeeld.

De weergave van deze tweet vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Bron: ANP

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--