Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Kijk: Koningin Letizia laat opvallende modetrend niet aan zich voorbijgaan

3 november 2022 · Leestijd 2 min

Koningin Letizia van Spanje laat geregeld zien dat je met minder dure kleding ook een prima indruk kan achterlaten. De elegante echtgenote van koning Felipe kiest vaak voor een eenvoudige jurk of klassiek broekpak, maar de cut-out trend kan ze ook waarderen! Deze trend, waarbij kledingstukken op subtiele (of minder subtiele) manier stukjes huid tonen, is helemaal hip.

Zo verscheen Letizia woensdag tijdens het filmfestival in Tudela in een geruite rok met opvallende cut-out. Het filmfestival is een van de belangrijkste culturele evenementen van het jaar voor de Spaanse stad. Dit jaar was er bij het festival bijzondere aandacht voor filmregisseur Pilar Miró, die 25 jaar geleden overleed. Gonzalo Miró nam tijdens de bijeenkomst een onderscheiding ter ere van zijn moeder in ontvangst.

Koningin-Letizia-rok-cut-out

Afgelopen zomer tijdens haar vakantie op Mallorca zagen we koningin Letizia in een lange jurk van Mango met cut-outs aan de zijkanten. De inkepingen zijn niet zo opvallend als bij haar knalroze jurk, die ze eerder dit jaar droeg tijdens een bijeenkomst van het Spaanse Rode Kruis.

Lees verder onder de foto's.

Jurk-Letizia-cut-out Cropped
Roze-jurk-cut-out

Ook vorige maand - op de Spaanse nationale feestdag en bij de start van het staatsbezoek aan Duitsland - straalde Letizia in een japon met cut-outs. Wel iets subtieler en ingetogener, maar helemaal van nu.

Letizia-cut-out-mouwen
Blauwe-jurk-cut-out

Foto's: ANP

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--