Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Kijk: Koninklijke kerstkapsels

22 december 2019 · Leestijd 3 min

Gisteren inspireerden we je voor een mooie koninklijke kerstoutfit. Ben je daar inmiddels uit? Dan is het nu tijd om na te denken over het haar! Bekijk hier een overzicht met de mooiste kapsels van de royals.

Het voordeel van deze kapsels is dat het niet nodig is een bezoekje aan je kapper te brengen. Deze koninklijke coupes zijn gewoon thuis uit te proberen!

Haardecoratie

Maxima-Canada_01.jpg

Met kerst versieren we het huis, de kerstboom, waarom niet ook het haar? Tijdens het bezoek aan Canada in 2015 draagt koningin Máxima drie korenaren in het haar. Deze decoraties zijn onderdeel van het korenarendiadeem, maar gedemonteerd tot haardecoratie. Met glimmende schuifspelden kan jij hetzelfde effect creëren. Zet een deel van het haar vast en voilá, een haarcoupe á la Máxima!

Strak en steil

Koningin Letizia draagt het haar vaak los en steil. Dit kun je gemakkelijk bereiken door de steiltang door je haren te halen (gebruik voordat je gaat steilen wel een hitteschermende spray). Je haar oogt zo veel minder slordig en valt prachtig strak naar beneden.

LetiziaStijltang.jpg

Opsteken

Catherine staat bekend om haar golvende lokken. De hertogin wordt echter niet wakker met een gestylde coupe. Prins William floepte er eens uit dat Kate’s haren een ‘nachtmerrie’ zijn voor de kappers vanwege de dikte. Het zou steeds weer veel tijd kosten om het zo mooi in model te krijgen.

De Britse hertogin draagt haar haren vaak los of half opgestoken. Het laatste is vrij gemakkelijk te bereiken. Met wat speldjes of een elastiekje zet je het aan de bovenkant gemakkelijk vast voor een feestelijk resultaat.

Catherine-Haren-Kerst.jpg

Krullen

Hoe krullen eruit moeten zien is de laatste jaren flink veranderd. Niet langer is het ‘in de mode’ om strakke pijpenkrullen te zetten. Vandaag de dag worden losse krullen onderin het haar gedragen.

De trend van losse, nonchalante krullen zien we terug bij vele royals: Catherine, Sofia, Madeleine, Mette-Marit en Máxima zijn er dol op. Dus pak je waterrollers weer eens uit de kast of gebruik een krultang voor een kapsel met volume.  

Mette-Marit-Kerst-Krullen.jpg
Prinsjesdag_2019_19.jpg

Een knot

Als u niet graag losse haren draagt, kunt u eens naar het kapsel van prinses Victoria kijken. We zien Victoria zelden met losse haren. De kroonprinses van Zweden draagt het haar liever naar achteren, in een staart of knot. Met wat speldjes en een elastiek kunt u hetzelfde kapsel creëren.

Victoria-knot.jpg

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--