Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Kijk: Máxima’s mode in de maand september

3 oktober 2020 · Leestijd 2 min

Vanavond in Blauw Bloed vertelt modejournaliste Josine Droogendijk alles over de kleding van koningin Máxima in de maand september. Speciaal voor onze website hebben we met haar gesproken over duurzaamheid, accessoires en make-up. Welke outfits van Máxima zou Josine weer willen zien? En heeft de koningin een merkbare “corona-kledingstijl” ontwikkeld?

Lees verder onder de video.

Dit jaar op Prinsjesdag heeft Máxima ons laten zien dat ze haar kleding graag vermaakt. De koningin koos voor een japon van Claes Iversen die ze in 2018 droeg tijdens een staatsbezoek van het Jordaanse koningspaar. Josine verwacht dat we meer eerder gedragen outfits zullen gaan zien. Ze hoopt met name dat Máxima haar oranje jurk van het streekbezoek aan Zuidoost-Fryslân nog eens uit de kast zal halen.

Lees verder onder de foto's.

Naast de toevoeging van een mondkapje, lijkt het alsof koningin Máxima meer zachte kleuren is gaan dragen. We zien een vermenging van glamour en comfort in Máxima’s “coronamode”.

Lees verder onder de foto's.

Maxima_online_bijeenkomst.jpg

We kunnen over mode en make-up niet meer praten zonder het thema van duurzaamheid te noemen. Het is mooi om te zien dat de koningin niet alleen een voorbeeld stelt van kleding recyclen, maar ook dat ze voor merken kiest die duurzame en vegan-opties aanbieden.

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang eens in de twee weken een persoonlijke nieuwsbrief vol royaltynieuws, tips en exclusieve content in je inbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--