Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Koning Abdullah geeft Jordaniërs videoboodschap

24 maart 2020 · Leestijd 2 min

De Jordaanse koning Abdullah heeft maandag zijn landgenoten toegesproken in een videoboodschap. Op Twitter deelde hij de video waarin hij het volk in tijden van het rondwarende coronavirus een hart onder de riem steekt.

Abdullah zegt dat de Jordaniërs zich kranig staande houden in deze tijden van crisis. "We hebben allemaal onze Jordaanse broeders en zusters gezien die ieder met hun eigen capaciteiten dag en nacht deze dreiging proberen tegen te werken. Ieder van jullie is een strijder voor dit land, ieder op z'n eigen manier."

Bekijk hier de videoboodschap:

De weergave van deze tweet vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

De vorst vraagt zijn onderdanen wel de regels op te volgen die de autoriteiten hebben opgesteld om verdere verspreiding van het virus in te dammen. "Laten we onze verantwoordelijkheid pakken om het land waar we van houden te beschermen. Laten we dat met toewijding en opoffering doen, zoals ook alle moeders die we eren dat doen."

Bron: ANP

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang eens in de twee weken een persoonlijke nieuwsbrief vol royaltynieuws, tips en exclusieve content in je inbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--