Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Koning Charles grapt over eigen irritatie over lekkende pen

4 oktober 2022 · Leestijd 2 min

Het is koning Charles niet ontgaan dat een filmpje waarin hij geïrriteerd is door zijn lekkende pen viral is gegaan. Tijdens zijn bezoek aan Schotland maakte de Britse vorst er maandag een grapje over.

De koning ondertekende maandag in het gemeentehuis van Dunfermline het gastenboek. Toen Charles zijn pen overhandigde aan zijn vrouw Camilla 'waarschuwde' hij haar ervoor. "Deze dingen zijn zo temperamentvol", zei hij lachend. Vorige maand werd de koning geïrriteerd toen zijn pen lekte bij het ondertekenen van een boek tijdens een bezoek aan Noord-Ierland.

Het koningspaar bracht een bezoek aan het Schotse Dunfermline om te vieren dat de plaats zich sinds een paar maanden officieel een stad mag noemen. De inwoners liepen massaal uit voor hun nieuwe koning en zijn echtgenote.

Lees verder onder de foto's.

Charles-tekent-gastenboek
Koning-Charles-en-Camilla-in-Dunfermline-Schotland
Koning-Charles-en-Camilla-in-Dunfermline-Schotland-1
Koning-Charles-en-Camilla-in-Dunfermline-Schotland-2
Schotten-willen-glimp-opvangen-van-koning-Charles

Tijdens zijn bezoek hield Charles ook een toespraak. Bij die gelegenheid wilde hij ook zijn moeder koningin Elizabeth herdenken omdat zij een "diepe liefde" voelde voor Schotland. Lees hier waarom ze zo van Schotland hield.

Het was hun eerste officiële verplichting sinds de uitvaart van koningin Elizabeth op 19 september. Het koppel bezocht later op de dag ook de Schotse hoofdstad Edinburgh.

ANP

Foto's: Hierom hield Queen Elizabeth zo van Schotland

Lees ook over:

Foto's: Hierom hield Queen Elizabeth zo van Schotland

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--