Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Koningin Elizabeth start knutselmaandag

31 maart 2020 · Leestijd 1 min

Thuiszittende scholieren kunnen sinds maandag creatief aan de slag met opdrachten van koningin Elizabeth. Op het Twitteraccount Royal Family, waar doorgaans vooral updates over de Queen worden gedeeld, verschijnen wekelijks knutselwerken en tips die kinderen kunnen doen tijdens de coronacrisis.

"Elke maandag delen we leuke activiteiten en lesmateriaal voor je kinderen om thuis te doen", is te lezen in een tweet. Op de allereerste 'knutselmaandag' kunnen kinderen gelijk iets heel toepasselijks maken: een lintje.

Op Twitter is een plaatje van een lintje gedeeld dat kan worden geprint en ingekleurd. Ook wordt kinderen nog wat bijgebracht over het onderwerp van de eerste opdracht. "Medailles worden uitgedeeld door de koningin of andere leden van de koninklijke familie aan mensen vanwege bijzondere prestaties, moed en diensten voor het Verenigd Koninkrijk."

De weergave van deze tweet vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Bron: ANP

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang eens in de twee weken een persoonlijke nieuwsbrief vol royaltynieuws, tips en exclusieve content in je inbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--