Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Máxima deed met haar dochters work-outs via app

23 april 2021 · Leestijd 2 min

Koningin Máxima heeft tijdens de coronalockdown thuis met de prinsessen kleine work-outs gedaan via een app. Dat vertelde zij vrijdag tijdens de opening van de Koningsspelen in Amersfoort.

"Sporten was ook voor ons een uitdaging", vertelde ze. "Het was wel een issue dat ze niet konden hockeyen. Maar dat hebben we samen als gezin opgepakt." Het koninklijk gezin is blij met alle digitale middelen. "We hadden apps waarmee we kleine work-outs hebben gedaan."

Zodra teamsporten weer waren toegestaan "renden ze naar het hockeyveld", aldus Máxima over haar dochters. Zelf bleef de koningin vooral bewegen door te wandelen, samen met de honden. "Mijn hoofd leeg houden, natuur zien en frisse lucht ademen."

Koningin Máxima gaf tijdens de opening van de Koningsspelen alle docenten van Nederland een grote pluim voor hun inzet tijdens het lastige coronajaar. "Vandaag kunnen de kinderen corona even vergeten. Dat hebben ze verdiend na zo lang thuis zitten en studeren. Petje af voor de juffen en meesters tijdens al die tijd dat de kinderen thuis moesten leren."

Bron: ANP

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--