Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Koningin Mathilde naar de supermarkt met mondkapje

7 mei 2020 · Leestijd 2 min

Koningin Mathilde van België heeft woensdag een bezoek gebracht aan een supermarkt in Gerpinnes. Niet om te winkelen maar om een praatje met de medewerkers te maken.

Mathilde droeg een mondkapje en handschoenen en liep een rondje door de winkel om met verschillende vakkenvullers en kassamedewerkers te praten. Het ging onder meer over hun ervaringen tijdens de quarantaine en de maatregelen die werden getroffen voor het personeel en de klanten.

Lees verder onder de foto.

ANP-410298309.jpg

De koningin ging volgens Belgische media niet met lege handen naar huis. Ze kreeg enkele geschenken waaronder aardbeien, wijn en streekproducten. Na het supermarktbezoek volgde nog een korte stop bij het distributiecentrum van Gosselies, waar de koningin uitleg kreeg over het reilen en zeilen van het centrum.

Lees verder onder de foto's.

ANP-410293309.jpg

Het bezoek was voor Mathilde het eerste in lange tijd dat vooraf was aangekondigd. De koningin werkte de laatste weken vanwege de coronacrisis veelal vanuit huis.

Bron: ANP

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang eens in de twee weken een persoonlijke nieuwsbrief vol royaltynieuws, tips en exclusieve content in je inbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--