Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Koningin Máxima draagt een oude bekende

1 november 2016 · Leestijd 2 min

Koningin Máxima ziet er, op de tweede dag van het staatsbezoek aan Australië, prachtig uit in een lichtblauwe japon met print. Zij combineert dit met een goudkleurige hoed. Zowel de jurk als de hoed zijn al vaker gedragen door de koningin.

Koningspaar-kijkt-toe-bij-paardenraces-in-Perth.jpg

Waarom iets nieuws aan doen als er nog genoeg leuke dingen in de kast liggen? Dat moet koningin Máxima hebben gedacht toen zij besloot haar 'koningsdagjapon 2014' mee te nemen naar Australië.

Koningsdag-2014.jpg

De japon is gemaakt van watergroen linnen-zijde, geborduurd met mini pailletten en parels in brons- en koperkleuren. Het ontwerp is van Edouard Vermeulen van het modehuis Natan. Niet alleen de ontwerper maar ook deze jurk blijkt een favoriet van Máxima te zijn. Ze heeft deze outfit al twee keer eerder gedragen.

Koningin-Ma-xima-tijdens-viering-200-jaar-Koninkrijk.jpg
Koningin-Ma-xima-met-hoed-in-Australie.jpg

Een 'stro' hoed

De capeline hoed is een ontwerp van Fabienne Delvigne, gemaakt van goudkleurige parasisal (fijn geweven stro). Dit 'stro' is uiteraard wel van hoog kwaliteit. Het hoofddeksel zit waarschijnlijk erg comfortabel, het is namelijk de favoriete hoed van de koningin. Ze heeft deze al meerdere malen gedragen.

Hoed-Ma-xima-viering-200-jaar-Koninkrijk.jpg
Koningin-Ma-xima_03.jpg

Bron: modekoninginmaxima.nl
Foto's: ANP

Koningin-Ma-xima-met-hoed-2016.jpg

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--