Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Koningin Máxima arriveert in kanariegeel pak in Kenia

23 oktober 2023 · Leestijd 2 min

Koningin Máxima blijft na het staatsbezoek aan Zuid-Afrika nog even op het continent en brengt deze week als VN-gezant een bezoek aan Kenia. Ze gaat in het Afrikaanse land onder meer naar de omgeving van de stad Kisumu bij het Victoriameer. De koningin arriveert in stijl, want ze draagt een kanariegeel pak met bijpassende ballerina's.

Na een hele week vol outfits van Natan (hier kijk je de outfits van het staatsbezoek terug) verschijnt Máxima in een felgele set van Max Mara. Een frisse look die ze paart met een brede bruine riem. Aan haar voeten pronken dit keer geen torenhoge palen, maar handige ballerina's. Schoenen die niet alleen lekker zitten, maar op dit moment ook in de mode zijn. De ballerina's van de koningin zijn van het merk Giuseppe Zanotti. 

Lees verder onder de foto.

De weergave van deze tweet vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

De koningin wordt verwelkomd door de gouverneur van Kisumu en krijgt bij haar ontmoeting een traditioneel hoofddeksel aangereikt dat ze direct opzet.  

Lees verder onder de foto.

maxima-kenia-header

Hergebruikte look met nieuwe accessoires 

Máxima debuteerde haar outfit in 2011 en heeft de set van Max Mara inmiddels al meerdere keren gedragen. Geel is sowieso een van de favoriete kleuren van onze koningin. Dat blijkt wel uit de hele reeks gele outfits die inmiddels de revue zijn gepasseerd. 

Lees verder onder de foto's.

Máxima in een kanariegeel broekpak van Max Mara.
Máxima combineerde het pak in 2013 met een bijpassend hoedje.
Koningin-Maxima-gele-broek-en-blouse-geel
Koningin Máxima droeg de set tijdens een actief bezoek in 2020.

Qua accessoires gaat Máxima een zomerse kant op met nieuwe accessoires. De oorbellen zijn, zo stelt modejournalist Josine Droogendijk, van Mango. Haar tas is ook nieuw en komt van het merk Marina Raphael. 

Foto's: ANP

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--