Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Koningspaar krijgt dansvoorstelling als bedankje

7 april 2022 · Leestijd 1 min

Koning Willem-Alexander en koningin Máxima hebben woensdagavond afscheid genomen van de Indiase president Ram Nath Kovind en zijn echtgenote Savita Kovind. Het presidentiële paar heeft op de laatste avond in Nederland een dansvoorstelling aangeboden als bedankje voor het staatsbezoek; de zogenoemde contraprestatie.

In het Muziekgebouw aan ‘t IJ in Amsterdam voerde het dansgezelschap Kalakshetra Foundation een voorstelling op. Na afloop nam het koningspaar afscheid van de Indiase president.

Ram Nath Kovind en Savita Kovind kwamen maandag aan in Nederland. Het koningspaar heette het Indiase koppel dinsdag welkom op de Dam in Amsterdam. Dinsdagavond was er ook een staatsbanket in het Koninklijk Paleis Amsterdam.

Koningspaar_contraprestatie_staatsbezoek_India_2
Koningspaar_contraprestatie_staatsbezoek_India_1
Koningin_contraprestatie_staatsbezoek_India
Koningin Máxima draagt de oorbellen regelmatig. Deze foto werd gemaakt tijdens het inkomende staatsbezoek van de Indiase president aan Nederland.

ANP

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang eens in de twee weken een persoonlijke nieuwsbrief vol royaltynieuws, tips en exclusieve content in je inbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--