Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Koningspaar zingt mee met Bløf op Soestdijk

5 juli 2019 · Leestijd 2 min

In de tuin van Paleis Soestdijk, waar vroeger zijn opa en oma woonden, genoot koning Willem-Alexander donderdagavond van een optreden van BLØF tijdens het zomeravondconcert Royal Park Live. Ook koningin Máxima was present bij het uitverkochte optreden van de populaire Zeeuwse band, die het nummer Welkom Thuis speciaal speelde voor de koninklijke gasten.

Zanger Paskal Jakobson zei dat het nummer was voor iemand voor wie dit zijn thuis was. Willem-Alexander zwaaide enthousiast naar de band.

De aanwezigheid van het koningspaar verraste de concertgangers. Toen de overige bezoekers ontdekten dat Willem-Alexander en Máxima een plaatsje zochten tussen het publiek, klonk er applaus en gejoel en stonden mensen op. Menigeen zag dit als een buitenkansje om een foto of selfie met de koning of koningin te maken. Op de tribune zaten ook prins Floris en zijn echtgenote Aimée. Floris is een neef van koning Willem-Alexander. Prinses Margarita plaatste een video op Instagram van het concert met de tekst: "Super hier weer te zijn!". Ook haar zus prinses Carolina en echtgenoot Albert Brenninkmeijer waren aanwezig.

De weergave van deze tweet vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Bron: ANP

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang eens in de twee weken een persoonlijke nieuwsbrief vol royaltynieuws, tips en exclusieve content in je inbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--