Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Koninklijke familie België kan zich verheugen op bruiloft

27 december 2021 · Leestijd 2 min

De Belgische prinses Maria Laura is verloofd. Het Belgische hof heeft maandag bekendgemaakt dat de oudste dochter van prinses Astrid en prins Lorenz gaat trouwen met haar vriend William Isvy. De bruiloft zal plaatsvinden in de tweede helft van 2022.

Op social media plaatste het Belgische hof twee foto's van het verloofde koppel. "Prinses Maria Laura en de heer William Isvy hebben zich verloofd. Felicitaties aan de toekomstige bruid en bruidegom!", staat daarbij geschreven.

De 33-jarige Maria Laura is een nichtje van koning Filip. Waar en wanneer de kersverse verloofden elkaar ontmoet hebben, is niet helemaal duidelijk. Mogelijk vond de ontmoeting plaats op de werkvloer, aangezien zij beiden in Londen wonen en werken.

Maria Laura is klimaatanalist bij de niet-gouvernementele organisatie CIFF. William Isvy (30), zoon van een Britse moeder en een Frans-Marokkaanse vader, werkt in het vermogensbeheer. Hij is een fervent tennisser en reiziger, twee interesses die hij volgens het paleis met prinses Maria Laura deelt.

Bron: ANP / Foto's: Belgian Royal Palace - Andrew Ferraro

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang eens in de twee weken een persoonlijke nieuwsbrief vol royaltynieuws, tips en exclusieve content in je inbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--