Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Koninklijke neven Filip en Henri bedanken harde werkers

5 juni 2020 · Leestijd 2 min

Koning Filip van België heeft donderdag een bezoek gebracht aan het Nationaal Crisiscentrum (NCCN). Daar kreeg hij uitleg over de rol van het centrum tijdens de coronacrisis. Zijn neef groothertog Henri ging ook op stap en bezocht het stadsziekenhuis van Luxemburg.

Henri kwam naar het ziekenhuis om te praten met artsen en verplegend personeel over hun werk in de strijd tegen het longvirus. Hij wilde weten hoe ze het maakten en hoe ze de afgelopen weken hebben doorstaan. Henri was vol lof en bedankte ze voor hun tomeloze inzet. Het ziekenhuispersoneel op zijn beurt dankte de groothertog voor zijn bezoek en voor zijn warme woorden.

Ook koning Filip sprak tijdens zijn rondleiding in het Nationaal Crisiscentrum met een aantal medewerkers, die hij bedankte voor het werk dat ze al een tijdje leveren. In het crisiscentrum wordt onder meer continu de berichtgeving van nieuwsagentschappen in de gaten gehouden.

Bron: ANP

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang eens in de twee weken een persoonlijke nieuwsbrief vol royaltynieuws, tips en exclusieve content in je inbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--