Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Kijk: Kroonprinses Victoria straalt tijdens galadiner in Amsterdams hotel

8 juni 2022 · Leestijd 2 min

De Zweedse kroonprinses Victoria heeft de eerste dag van haar tweedaagse bezoek aan Nederland afgesloten met een galadiner. In Hotel Okura in Amsterdam reikte Victoria ook enkele prijzen uit aan Zweedse bedrijven die succesvol zijn in Nederland.

Het galadiner werd georganiseerd door het Zweeds-Nederlandse zakenplatform Chamber of Commerce.

Lees verder onder de foto's.

Kroonprinses_Victoria_galadiner_1
Kroonprinses_Victoria_galadiner_2
2022: Kroonprinses Victoria in H&M bij galadiner in Amsterdam.
Kroonprinses_Victoria_galadiner_3
Collage_Victoria_groene_galajurk
De groene galajurk kennen we trouwens van een leuke foto (let ook op hondje Rio) die het Zweedse hof in 2021 gedeeld heeft.

Eerder op de dag was de kroonprinses van Zweden ook al aanwezig bij een jubileumbijeenkomst van deze organisatie. Dat deed ze in aanwezigheid van onder anderen prins Constantijn en minister van Economische Zaken Micky Adriaansens.

Lees meer onder de foto's.

Prins_Constantijn_en_kroonprinses_Victoria_gesprek
Prins_Constantijn_en_kroonprinses_Victoria

Woensdag, op de tweede dag van haar bezoek aan Nederland, gaat de kroonprinses naar Rotterdam, Delft en Den Haag. De dag begint met een ontbijt bij de Zweedse ambassadeur. Later op de dag brengt Victoria een bezoek aan onder meer Rotterdam Ahoy, maakt ze een rondvaart door de haven van Rotterdam en praat ze met burgemeester Ahmed Aboutaleb.

Victoria zou eigenlijk al in november naar Nederland komen. De dochter van koning Carl Gustaf moest haar reis toen annuleren vanwege de coronamaatregelen.

ANP

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang eens in de twee weken een persoonlijke nieuwsbrief vol royaltynieuws, tips en exclusieve content in je inbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--