Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Download hier het speciale Blauw Bloed-kroontje voor Koningsdag!

25 april 2024 · Leestijd 2 min

Het is bijna Koningsdag en dat betekent dat alle oranje en rood-wit-blauwe accessoires weer uit de kast mogen. Dit jaar kun je wel heel makkelijk een koninklijke twist geven aan je outfit. Download hier het speciale Blauw Bloed-kroontje en zet 'm op tijdens Koningsdag!

Zo werkt het

Download hieronder het exclusieve Blauw Bloed Koningsdagkroontje. Print hem uit op A4 formaat (het liefst op wat dikker papier). Knip met een schaar langs de knipranden. Bevestig vervolgens de bijgeleverde banden met plakband of lijm aan het kroontje en plak deze op maat vast. Et voilà het kroontje is klaar om opgezet te worden. Ideaal voor jou en jouw (klein)kind!

Download hier je kroontje

Klik hier om de download te starten

Wij zijn natuurlijk super benieuwd hoe het kroontje staat. Deel dan ook jouw leukste foto's met het Koningsdagkroontje via Instagram @eo_blauwbloed. Ook kun je op Koningsdag jouw foto's delen met ons via de website. Houd onze website in de gaten en wie weet staat jouw foto straks op onze homepage.

Welke royal ben jij op Koningsdag?

Welke royal ben jij op Koningsdag?

Koning Willem-Alexander, koningin Máxima of toch prinses Amalia? Doe de test en kom erachter! 🧡🇳🇱

Doe de test

Geschreven door

Sonja van Hal

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang eens in de twee weken een persoonlijke nieuwsbrief vol royaltynieuws, tips en exclusieve content in je inbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--