Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Prins Harry en hertogin Meghan beleven een romantisch moment tijdens een polowedstrijd

15 april 2024 · Leestijd 2 min

Prins Harry liet zich afgelopen vrijdag van zijn sportiefste kant zien. Hij deed mee aan een polowedstrijd voor het goede doel en ging er met de winst vandoor. Hertogin Meghan deelde de beker uit aan haar geliefde en dat leverde een romantisch moment op.

De hertog en hertogin van Sussex waren dit weekend in Florida voor de Royal Salute Polo Challenge. Het team van Harry, Sentebale, haalde geld op voor het gelijknamige goede doel van Harry. Later op de middag kwam de prins zelf in actie en sprong hij op het paard. De 39-jarige prins nam het op tegen zijn oude vriend Nacho Figueras.

Lees verder onder de post.

De weergave van deze tweet vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Lieve kus voor prins Harry

De vrouw van prins Harry zag er chic uit in een ivoorkleurige zijden Heidi Merrick-jurk die perfect was voor het hete weer in Wellington. Meghan combineerde de jurk met Aquazzura-hakken, vintage Chanel-sieraden en een Valentino tas. Na de winst mocht Meghan de beker uitreiken aan het winnende team en dus ook aan haar man. De beker nam de prins vol trots in ontvangst. Meghan gaf Harry nog een lieve kus, zoals dat de norm is bij polowedstrijden.

De weergave van deze tweet vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Beelden: ANP / Instagram @_meghanandharry_ @harry_meghan_daily

Geschreven door

Renée Prenger

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang eens in de twee weken een persoonlijke nieuwsbrief vol royaltynieuws, tips en exclusieve content in je inbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--