Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Net binnen! Prinses Laurentien en gravin Eloise winnen speciale prijs

16 november 2023 · Leestijd 3 min

Prinses Laurentien en haar dochter Eloise waren gisterenavond aanwezig bij de 'Bazaar's Women of the Year Awards' in het Stedelijk Museum in Amsterdam. Daar kregen ze een bijzondere prijs, die werd uitgereikt door een wel héél speciaal iemand.

Prinses Laurentien en gravin Eloise stonden uitgebreid te poseren voor de aanwezige pers, toen ze opeens verrast werden door niemand minder dan prins Constantijn. Hij mocht zijn vrouw en dochter de publieksprijs van de 'Women of the Year Awards' overhandigen. De jury van de prijs vindt namelijk dat de prinses en gravin álle koninklijke stereotypen doorbreken: “ze gebruiken hun bereikbaarheid om zich in te zetten, op een toegankelijke manier.” En dat verdient een prijs. 

Bijzondere avond voor moeder en dochter

Het werd een leuk uitje voor moeder en dochter die veel van elkaar leren. In een podcast gaf prinses Laurentien al een keer toe dat ze met bewondering naar haar dochter kijkt. Het hebben van zelfvertrouwen leert de prinses echt van Eloise. En nu mochten ze gisterenavond dus samen, hand in hand, de roder loper op. En dat leverde deze leuke beelden op. 

Lees verder onder de post.

De weergave van deze tweet vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Emotioneel moment

Prinses Laurentien was zichtbaar ontroerd toen ze haar man zag, bekijk de beelden hieronder maar eens. Afgelopen week liet de prinses in een interview met tijdschrift Libelle al weten dat ze "de leukste man van het universum" heeft. Het paar is inmiddels 23 jaar getrouwd en kan het nog steeds goed met elkaar vinden, mede omdat ze dezelfde "waarden" hebben. "In de ochtend staan wij bij het tandenpoetsen de samenleving al te bespreken", aldus Laurentien. En de lieve reactie van de prinses zegt al genoeg.  

Lees verder onder de post.

De weergave van deze tweet vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Bazaar's Women of the Year Awards

Elk jaar organiseert het modeblad Harper's Bazaar de 'Bazaar's Women of the Year Awards'. Het tijdschrift richtte deze prijs op "om degenen te vieren die een rolmodel zijn voor zij die hun dromen nog moeten verwezenlijken." Het thema van 2023 was verbinding. Andere bekende vrouwen die dit jaar in de prijzen vielen, waren onder andere de zangeressen Karsu en Tania Kross.

Beelden: ANP/Instagram

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang eens in de twee weken een persoonlijke nieuwsbrief vol royaltynieuws, tips en exclusieve content in je inbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--