Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Laurentien laat Eloise gang gaan op sociale media

19 november 2020 · Leestijd 2 min

Prinses Laurentien laat haar dochter Eloise grotendeels vrij in wat ze op sociale media plaatst. "Natuurlijk zijn wij er om haar dingen in te fluisteren, maar we hebben ook het vertrouwen in haar", zei de echtgenote van prins Constantijn woensdagavond aan tafel in het praatprogramma Beau op RTL 4.

Laurentien reageerde daarmee op het filmpje dat afgelopen weekeinde viral ging. In de video, die ook alweer snel door Eloise werd verwijderd, figureerden zij en Constantijn al dansend op een vrolijk muziekje. Constantijn maakte een golvende beweging met zijn handen in elkaar gevouwen en Laurentien knikte op de beat mee. 

Naar aanleiding van het filmpje werd er in de media weer volop gediscussieerd over het gebruik van sociale media door Eloise, die ook al gekscherend "gravinfluencer" werd genoemd. "Het belangrijkste is dat zij zichzelf blijft en stevig in haar schoenen staat. Ze is 18 en een volwassen jonge vrouw", aldus Laurentien. "Het leven is een leerproces, ook voor haar. Kijk hoe vrolijk ze is, ze viert het leven. Het belangrijkste is die authenticiteit. En dat gaat goed." 

Het filmpje ging uiteindelijk offline op initiatief van Eloise. De precieze reden gaf Laurentien niet. Toen Beau haar vroeg of ze misschien dacht dat ze haar ouders te veel had laten meeslepen antwoordde de prinses: "Zoiets. Dat is natuurlijk het interessante aan social media. Als dit je leven is, kijk je daar op een andere manier naar. Zij leert ons ook weer op een heel andere manier in de moderne tijd te kijken naar de media." 

Bron: ANP

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--