Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Leuk: Catherine straalt in Nederlandse mantel

7 mei 2021 · Leestijd 2 min

Catherine, de hertogin van Cambridge was vandaag op pad vanwege het verschijnen van haar fotoboek 'Hold Still'. En dat deed ze in een mantel van Nederlandse makelij. Het gaat om het merk Eponine, waar Catherine vaker kleding van heeft gedragen.

Catherine heeft vanmorgen op ludieke wijze haar boek gelanceerd door een aantal exemplaren op straat te verstoppen. Haar boek is de verzameling foto's van de online tentoonstelling 'Hold Still', waarvoor Catherine samen met de National Portrait Gallery het initiatief nam. Catherine vroeg mensen beelden op te sturen die te maken hadden met corona. De foto's zijn nog steeds te bekijken op de website van de National Portrait Gallery.

Voor de gelegenheid bracht Catherine ook een bezoek aan het museum om te spreken met mensen van wie foto's zijn opgenomen in het boek. En daarin verscheen zij in een mantel van Nederlands ontwerp. Het merk Eponine werd in 2011 opgericht door Jet Shenkman, die al jaren in Londen woont. Het merk laat zich inspireren door mode uit de jaren vijftig van de vorige eeuw. Catherine droeg een rode jas. Eerder verscheen zij in een geruit pakje van het merk, en een blauw ensemble. Toch leuk dat een Britse royal mode met een Nederlands tintje draagt!

Foto's: ANP/Instagram Eponine Londen

Word Vriend van Blauw Bloed

Heb je dit artikel met plezier gelezen en wil je dit blijven doen? 
Word dan nu Vriend van Blauw Bloed en steun ons.
Je ontvangt als vriend allerlei leuke vriendenvoordelen.

Lees meer

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--