Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Leuk! Estelle ontpopt zich als echte muziekprinses

25 juli 2022 · Leestijd 2 min

De Zweedse prinses Estelle begint zich steeds meer te ontpoppen als muziekliefhebber. Tijdens de zomervakantie op het eiland Öland slaat de 10-jarige royal geen concert over. Vrijdagavond ging ze los bij een optreden van hiphopgroep Hov1.

Vorige week was Estelle nog met haar oom en tante, prins Carl Philip en prinses Sofia, bij een concert. In de ruïne van Bornholm danste ze enthousiast mee op de muziek van zangeres Molly Sandén.

Vrijdagavond was Estelle met haar ouders naar de show van Hov1 gekomen. Kroonprinses Victoria en prins Daniel hadden net zoveel plezier als hun dochter. Op foto's die op de website van Svensk Damtidning te vinden zijn, is duidelijk dat de royals zich kostelijk vermaken. Zo is Estelle dansend en juichend te zien.

De weergave van deze tweet vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Hov1 is een van de populairste hiphopacts van Zweden. Een van de leden had een relatie met zangeres Zara Larsson. Die schreef de song Never Forget You over hem. De band was in 2021 de meest gestreamde Zweedse act van het jaar.

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang eens in de twee weken een persoonlijke nieuwsbrief vol royaltynieuws, tips en exclusieve content in je inbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--