Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Leuk uitje voor Harry samen met nichtje Eugenie

14 februari 2022 · Leestijd 2 min

Prins Harry was zondag aanwezig bij de Super Bowl in zijn nieuwe thuisstad Los Angeles. De hertog van Sussex had zijn nichtje prinses Eugenie meegenomen naar het footballevenement.

De koninklijke gasten werden gespot door de camera's van NBC. Beide royals waren casual gekleed en hadden een mondkapje op tijdens de wedstrijd. Ze lieten volgens People niet merken voor welk team ze waren. De footballers van de Los Angeles Rams namen het tijdens de finale van het American footballseizoen op tegen de Cincinnati Bengals.

Harry en Eugenie hebben een hechte band. In het interview dat Harry en zijn vrouw Meghan vorig jaar gaven aan Oprah Winfrey, vertelde de hertogin van Sussex dat zij prinses Eugenie al kende voordat ze haar man ooit ontmoette. "We zijn bevriend met hen als stel", zei ze daarbij over Eugenie en haar man, Jack Brooksbank. De twee echtparen verwelkomden vorig jaar allebei een kind: Harry's dochter Lilibeth werd enkele maanden na Eugenies zoontje August geboren.

ANP

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang eens in de twee weken een persoonlijke nieuwsbrief vol royaltynieuws, tips en exclusieve content in je inbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--