Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Leuk vooruitzicht! Trouwdatum van Jordaanse kroonprins bekend

31 december 2022 · Leestijd 2 min

Een leuk nieuwtje vanuit Jordanië op de laatste dag van 2022. Het Jordaanse hof heeft de huwelijksdatum van kroonprins Hussein, de oudste zoon van koning Abdullah en koningin Rania, bekendgemaakt.

De bruiloft van Hussein en zijn verloofde Rajwa vindt plaats op donderdag 1 juni 2023. De Jordaanse koninklijke familie maakte in augustus de verloving van de 28-jarige kroonprins met Rajwa Khalid Al-Saif bekend.

Lees verder onder de verlovingsfoto's.

Kroonprins-Hussein-verloving-ring
Verloving-kroonprins-Hussein-3

De verlovingsceremonie werd gehouden in aanwezigheid van koning Abdullah, koningin Rania en de familie van de aanstaande bruid in de Saoedische hoofdstad Riaad. Rajwa is in deze stad geboren op 28 april 1994. De plechtigheid vond plaats in haar ouderlijk huis.

Gelukkig nieuwjaar

Koningin Rania van Jordanië wenst op oudejaarsdag haar volgers op social media een gelukkig nieuwjaar toe. "Gelukkig nieuwjaar, namens mijn familie, voor jullie familie", schrijft Rania bij een nieuwe foto van haar gezin. In het bijzonder richt ze zich tot de inwoners van Jordanië. "Moge het een vreedzaam en gezegend jaar zijn voor ons geliefde land", aldus de echtgenote van koning Abdullah.

Familiefoto-Jordaanse-royals
Abdullah en Rania samen met hun vier kinderen.

Foto's: @Royal Hashemite Court, ANP en @Queen Rania

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--