Ga naar submenu Ga naar zoekveld

De eerste podcast van Harry en Meghan (met gastrol voor Archie) staat online!

29 december 2020 · Leestijd 2 min

De hertog en hertogin van Sussex hebben hun eerste podcast online gezet. Eerder deze maand werd al bekend dat Harry en Meghan podcasts gaan produceren en hosten voor Spotify. Daarvan staat de eerste aflevering met een speciale boodschap van hun zoontje Archie nu live.

In de eerste aflevering, getiteld 2020 Archewell Audio Holiday Special, zijn de eerste woordjes van de kleine Archie te horen. Hij herhaalt de woorden "happy, fun, new en year" voordat hij samen met zijn ouders in lachen uitbarst.

De podcasts zijn volgens de omschrijving "een speciale collectie van inspiratie, reflectie en perspectief van gasten uit de hele wereld". Onder anderen Tyler Perry, James Corden, Naomi Osaka en sir Elton John komen aan het woord. Zij hebben een soort audiodagboek opgenomen waarin ze vertellen over hun leven in 2020. Harry en Meghan presenteren de verhalen aan de luisteraar.

Daarnaast komen onder anderen ook de Amerikaanse democraat Stacey Abrams, schrijver Deepak Chopra en dichter George Mpanga, beter bekend als George the Poet, aan het woord.

Beluister hieronder de aflevering.

De weergave van Spotify vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Bron: ANP

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--