Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Máxima bezoekt vakantiepark in Overijssel

8 juni 2021 · Leestijd 2 min

Koningin Máxima heeft dinsdag een bezoek gebracht aan de regio Zwolle. Op het vakantiepark Beerze Bulten nam de koningin deel aan drie gesprekken over de regionale samenwerking op het gebied van economie en arbeidsmarkt.

Máxima was samen met Geert ten Dam, kroonlid van de Sociaal Economische Raad (SER), en MKB-Nederland-voorzitter Jacco Vonhof naar het vakantiepark gekomen. Hun eerste gesprek voerden zij met de eigenaar van het vakantiepark en ondernemers uit de touringcar- en bouwsector. Zij vertelden over de impact van de coronacrisis op hun bedrijven; zoals de afname van werk voor hun personeel.

Bij het tweede deel schoven regionale partners aan die ondernemers ondersteunen met de 'crisis- en herstelaanpak' die de regio heeft ontwikkeld vanwege de coronacrisis. Dat gaat om een combinatie van activiteiten voor behoud en herstel van de economie en arbeidsmarkt. Regionale initiatieven helpen ondernemers om goed door de crisis heen te komen.

Tijdens het laatste gesprek kwamen bestuurders van partnerorganisaties van de regio Zwolle aan het woord. Onder anderen de gedeputeerde Arbeidsmarkt van de provincie Overijssel en de voorzitter van VNO-NCW Regio Zwolle spraken over de samenwerking en ontwikkelingen op de korte en lange termijn.

Bron: ANP

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--