Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Máxima: Fabulous at 50

17 mei 2021 · Leestijd 2 min

Een kroonjaar voor Máxima! Onze koningin ziet Sarah. Ze mag vijftig kaarsjes uitblazen. Een leeftijd om trots op te zijn. Volgens Miluska van 't Lam, hoofdredacteur van Harper's Bazaar, laat Máxima écht zien dat je op je vijftigste in de bloei van je leven kan staan. Ze vertelt je er graag meer over in bovenstaande video.

Al twintig jaar steelt Máxima de harten van vele Nederlanders. Ook dat van Miluska van 't Lam. Als hoofdredacteur van het magazine Harper's Bazaar is het haar missie om vrouwen te inspireren om de beste versie van zichzelf te zijn én hun ambities te verwezenlijken. En ja, dan kun je niet om onze koningin heen!

Naast haar (ceremoniële) taken als echtgenote van het staatshoofd zet Máxima zich vol overgave in voor haar wereldwijde VN-werk. En dichter bij huis, onder andere voor meer muziekonderwijs in ons land. Haar drive en ambities zijn groot, dus we hoeven zeker niet bang te zijn dat Máxima snel achter de geraniums zal gaan zitten. "Vijftig is volop in bloei zijn", aldus Miluska. "En juist heel veel impact kunnen neerzetten voor de mensen om je heen en voor de samenleving".

Alleen vandaag: gratis fotoboek 'Máxima: Glans van Oranje'

Cover_boek_Maxima.jpg

Koningin Máxima is een van de meest gefotografeerde vrouwen van ons land. En dat levert heel wat mooie plaatjes op! In het nieuwe fotoboek Máxima: Glans van Oranje zijn tientallen foto's gebundeld. Nieuwsgierig? We lichten hier een tipje van de sluier op.

Alleen vandaag: Ontvang gratis het fotoboek 'Máxima: Glans van Oranje' als je vandaag (maandag 17 mei) vriend wordt van Blauw Bloed! Ga dus snel naar onze actiepagina!

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--