Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Margriet en Pieter avondje uit naar The Sound of Music

10 juli 2021 · Leestijd 2 min

Prinses Margriet en haar man Pieter van Vollenhoven hebben vrijdagavond genoten van een avondje uit. Het stel woonde in Scheveningen de première bij van de musical The Sound of Music.

Margriet_en_Pieter_op_rode_loper.jpg

Via Twitter liet Pieter na afloop weten dat ze beiden zeer genoten hadden van de musical. De goede en enthousiaste cast maakte het tot een groot succes.

Lees verder onder de foto en tweet.

De weergave van deze tweet vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Naar de première van de hitmusical werd reikhalzend uitgekeken. De voorstelling moest vanwege de coronacrisis meermaals worden uitgesteld. "We willen allemaal zó graag naar het theater", zei hoofdrolspeelster Nandi van Beurden eind mei toen de eerste repetities van start gingen. "Iedereen is dolenthousiast, als koeien die voor het eerst na maanden op stal te hebben gestaan weer de wei in mogen!"

Producent Stage Entertainment had vanwege corona zowel voor als achter de schermen maatregelen genomen. Zo moest het publiek afstand houden en werd het theater voor aanvang "extra intensief" schoongemaakt.

The Sound of Music, met naast Op zoek naar Maria-winnares Van Beurden ook operazangeres Francis van Broekhuizen, is een maand te zien in het Circustheater in Scheveningen. Daarna trekt de musical tot en met 13 februari door het land.

Bron: ANP

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--