Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Prinses Märtha Louise haalt uit naar de pers in aanloop naar haar huwelijk

13 april 2024 · Leestijd 2 min

De Noorse prinses Märtha Louise gaat dit jaar trouwen met haar verloofde Durek, maar de aanloop naar haar huwelijk gaat helaas niet over rozen. De prinses haalt in haar podcast uit naar een Noors roddelblad dat informatie koopt van haar schoonmoeder.

De dochter van koning Harald en koningin Sonja gaat dit jaar het jawoord geven aan Durek Verett. Haar verloofde is naar eigen zeggen echt oprecht. "Durek verbergt niets, hij zegt alles", zo zegt ze in een recent interview. Dit keer is de prinses minder enthousiast over de Noorse pers. Prinses Märtha Louise is namelijk boos op het roddelblad Se og Hør, omdat het blad informatie koopt van haar schoonmoeder. Dat zegt ze in haar eigen podcast Heartsmart Conversation.

Schoonmoeder niet welkom op de bruiloft

De moeder van Durek is niet uitgenodigd voor de bruiloft van haar zoon en de Noorse prinses, en niet zonder reden. "Het is ongelooflijk pijnlijk om te zien hoe een gezin volledig uit elkaar valt omdat Se og Hør informatie koopt", aldus Märtha Louise.

Lees verder onder de foto.

Prinses_Martha_Louise_en_vriend.jpg
Prinses Märtha Louise met haar verloofde Durek.

De reactie komt na een artikel van de krant VG waarin staat dat de moeder van Durek Verrett informatie doorspeelt aan het blad. Dat is volgens de prinses ook de reden dat haar schoonmoeder niet is uitgenodigd voor de bruiloft met Durek. Märtha Louise heeft eerder tegenover VG laten weten dat zij gelooft dat Se og Hør de moeder van Durek uitbuit. Ze vergelijkt het met de manier waarop het weekblad de vader van kroonprinses Mette-Marit jarenlang betaalde voor exclusieve reportages.

Lees verder onder de foto.

Martha Louise
Märtha Louise en haar verloofd Durek.

Durek en Märtha Louise zullen op 31 augustus elkaar het jawoord geven in een hotel in het dorpje Geiranger. "We zijn ongelooflijk blij dat we onze liefde kunnen vieren in de prachtige omgeving van Geiranger. Het betekent veel voor ons om onze dierbaren samen te brengen op een plek die zo rijk is aan geschiedenis en spectaculaire natuur."

Foto's: ANP

Geschreven door

Renée Prenger

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang eens in de twee weken een persoonlijke nieuwsbrief vol royaltynieuws, tips en exclusieve content in je inbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--