Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Mary bezoekt kleuterschool winkelcentrum in hoofdstad Litouwen

2 oktober 2021 · Leestijd 2 min

De Deense kroonprinses Mary heeft de tweede dag van haar bezoek aan Litouwen achter de rug. Ze ging vrijdag langs bij een kleuterschool en opende een winkelpassage in de hoofdstad Vilnius.

Mary bezocht de Ruta-kleuterschool, die werkt met leermiddelen van het Litouws Nationaal Olympisch Comité. Samen met de vrouw van de Litouwse president, Diana Nausėdienė, deed ze mee aan een aantal activiteiten die door het comité op (kleuter)scholen in heel Litouwen wil gaan aanbieden.

Na haar bezoek aan de school ging Mary door om in de Litouwse hoofdstad Vilnius een winkelpassage te openen. Hier zijn verschillende delicatessenzaken en restaurants, maar ook kantoren en appartementen gevestigd.

Na de officiële opening woonde de kroonprinses een kookworkshop bij die werd georganiseerd door de Deense ambassade en het Deens Cultureel Instituut. De workshop richtte zich op afvalvermindering en circulaire productie in de voedingssector.

Bron: ANP

De weergave van deze tweet vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen
Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang eens in de twee weken een persoonlijke nieuwsbrief vol royaltynieuws, tips en exclusieve content in je inbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--