Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Leuk om te zien: Mambo vergezelt koningin Máxima tijdens werkzaamheden

21 februari 2024 · Leestijd 2 min

Koningin Máxima ontving dinsdagmiddag minister-president Mia Mottley van Barbados voor een gesprek dat onder andere ging over financiële inclusie. Tijdens het ontvangst kreeg de koningin gezelschap van haar hondje Mambo, zoals te zien is op de schattige foto hieronder.

Het was dinsdag een drukke dag voor koningin Máxima. In Rotterdam ging ze langs bij Socialdebt, een nieuwe manier om jongeren met schulden te ondersteunen. Later op de dag ontmoette ze minister-president Mia Mottley op Paleis Huis ten Bosch. De koningin en de minister-president bespraken hoe financiële diensten zoals verzekeringen en spaarproducten, mensen kunnen helpen om financieel veerkrachtiger te worden.

Lees verder onder de foto.

De weergave van deze tweet vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Máxima poseert met Mambo in de Blauwe Salon

Zoals je kunt zien, had koningin Máxima haar hondje Mambo bij zich tijdens haar afspraak met de minister-president. Haar trouwe viervoeter zat tijdens dit gesprek gezellig op schoot bij de koningin. Het is niet de eerste keer dat Mambo alle aandacht trekt, hij wist ook al tijdens het fotomoment op Paleis Huis ten Bosch alle ogen op zich gericht te krijgen.

Fotomoment-winter-2023-6
Hondje Mambo krijgt ook een lesje poseren.

Foto's: ANP

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--