Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Koningin Máxima draagt dé trendkleuren van 2024 in Rotterdam

20 februari 2024 · Leestijd 3 min

Koningin Máxima brengt dinsdagochtend een werkbezoek aan Rotterdam. Ze bezoekt de havenstad om een kijkje te nemen bij Socialdebt, een nieuwe methode om mensen met schulden te helpen. En voor deze gelegenheid hult de koningin zich in trendkleuren van 2024: bordeauxrood en zakelijk grijs. Bekijk de foto's van het bezoek hieronder.

Misschien heeft koningin Máxima op de website van Blauw Bloed wel gelezen wat de trendkleuren van 2024 zijn, want deze ochtend draagt de koningin een outfit in twee van deze hippe modekleuren. De koningin draagt een bordeauxrode top met een brede hals van het modehuis Natan op een grijze pantalon van hetzelfde merk. Een outfit die helemaal past bij de laatste modetrends.

Lees verder onder de foto.

máxima_bezoek_rotterdam
Koningin Máxima arriveert in Rotterdam.

Geen monochrome outfit

Waar koningin Máxima de laatste tijd vaak een monochrome outfit aantrekt om stijlvol (en optisch wat langer) voor de dag te komen, combineert de koningin vandaag twee effen kleuren. Je zou dit saai kunnen vinden, maar juist door de eenvoud van de outfit oogt deze heel chic en elegant. Door de simpele pasvormen komt alle focus te liggen op het materiaal van de kleding en – misschien nog wel belangrijker – de inhoud van het werkbezoek van de koningin.

Lees verder onder de foto's.

máxima_bezoek_rotterdam
De koningin kiest voor een donkere top van Natan.
máxima_bezoek_rotterdam
Koningin Máxima heeft een bijpassende bruine clutch bij zich.

Bezoek aan nieuwe schuldhulpmethode Socialdept

De koningin is namelijk in Rotterdam om kennis te maken met de nieuwe schuldhulpmethode Socialdept. Deze nieuwe applicatie helpt jongeren met beginnende schulden om deze zo snel mogelijk af te lossen, waarna er gewerkt wordt aan een financieel stabiele toekomst. Dat doet Máxima niet alleen, ook minister Schouten voor Armoedebeleid, Participatie en Pensioenen is aanwezig. Socialdept is nu onderdeel van de acht effectieve schuldhulpmethoden die SchuldenlabNL landelijk op wil schalen, met als erevoorzitter uiteraard koningin Máxima.

Lees verder onder de foto's.

máxima_bezoek_rotterdam
máxima_bezoek_rotterdam
Het werkbezoek vindt plaats in het centrum van Rotterdam.

"De organisatie neemt de schulden bij verschillende eisers over tot een bedrag van 2.500 euro", zo valt te lezen op de website van het Koninklijk Huis. "Hiermee wordt voorkomen dat schulden verder oplopen. De jongeren krijgen zo ruimte om bij één instantie en in eigen tempo, zonder rente of boetes, af te lossen. Via de app worden zij ook begeleid om hun geldzaken weer op orde te krijgen en krijgen zij budget- en spaartips."

Lees verder onder de foto.

máxima_bezoek_rotterdam
Koningin Máxima en demissionair minister Carola Schouten.

Niet de eerste keer

De koningin heeft deze outfit overigens al een keer eerder gedragen naar een werkbezoek aan FastFeetGrinded in februari 2023. Zo zag dat er toen uit.

maxima-heerhugowaard-2023
Koningin Máxima droeg de outfit voor het eerst in Heerhugowaard op 15 februari 2023.

Foto's: ANP/ Blauw Bloed - Thijs van der Giessen

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--