Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Wat droeg koningin Máxima in de maand februari?

9 maart 2024 · Leestijd 3 min

De maand februari is inmiddels al even voorbij en dus is het tijd om terug te blikken op de outfits van koningin Máxima. Tijdens haar openbare verplichtingen droeg ze veel eerder gedragen kledingstukken, maar er kwamen ook nieuwe outfits voorbij. Tijd om de balans op te maken: wat droeg Máxima in februari?

Koningin Máxima begint de maand kleurrijk tijdens een werkbezoek aan Renewi in Eindhoven. Op 1 februari draagt ze namelijk een oranje broekpak van het Belgische modehuis Natan. De outfit is al meerdere keren gedragen door de koningin en hangt sinds 2021 in haar kledingkast.

Lees verder onder de foto.

Máxima_eindhoven_2024
Koningin Máxima draagt een oranje broekpak van Natan.

Terug van vakantie

Vanwege de voorjaarsvakantie is Máxima enige tijd uit beeld. Half februari is de koningin terug en brengt ze een bezoek aan een ontmoetingswerkplaats in Sassenheim. Voor de gelegenheid worden een grijze top en pantalon van Natan uit de kast getrokken. Het geheel wordt gecombineerd met een bekende donkergrijze mantel.

Lees verder onder de foto's.

máxima_grijze outfit
Koningin Máxima in Sassenheim.

Drukke week in Nederland

Een week later heeft Máxima een druk programma. Tijdens een werkbezoek in Rotterdam gaat de koningin gekleed in een zakelijke outfit van Natan. Een dag later verrast ze in Middelburg met een compleet nieuwe outfit. De witte jurk en mantel zijn eveneens een ontwerp van het Belgische modehuis. De week wordt afgesloten met een bezoek aan de scouting in Woerden. Op deze druilerige winterdag kleedt Máxima zich van top tot teen in een nieuwe crèmekleurige outfit van, je kan het misschien wel raden, Natan!

Lees verder onder de foto's.

Máxima_middelburg
Koningin Máxima bezoekt Middelburg en verrast met een witte outfit.
Máxima_scouting
Een bezoek aan de scouting in Woerden.

Colombia

De laatste week van februari is koningin Máxima voor de Verenigde Naties in Colombia. Tijdens de vierdaagse reis draagt ze wederom een aantal eerder gedragen outfits van Natan. Alles lezen over Máxima's mode in Colombia? Neem dan eens een kijkje in dit artikel.

Lees verder onder de foto's.

header_máxima_colombia
Koningin Máxima in Colombia.

Schrikkeldag

Koningin Máxima maakt dankbaar gebruik van de extra dag in februari. Op de 29e is ze samen met koning Willem-Alexander in Amsterdam om te praten over de situatie in Gaza en Israël. Tijdens de gesprekken draagt Máxima een jurk van Natan die debuteerde in 2018. De japon wordt gecombineerd met een donkerblauwe mantel.

koningspaar_ambtswoning_amsterdam
Het koningspaar met Femke Halsema, burgermeester van Amsterdam.

Beeld: ANP

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--