Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Meghan bedankt voor reacties op kinderboek

17 juni 2021 · Leestijd 2 min

Meghan, de hertogin van Sussex, bedankt iedereen voor de leuke reacties op de verschijning van haar eerste kinderboek The Bench. Ook feliciteert ze alle betrokkenen voor het bereiken van de eerste plaats van de bestsellerlijst van The New York Times.

Het eerste boek van de hertogin van Sussex gaat over de bijzondere relatie tussen een vader en een zoon, gezien door de ogen van een moeder, en kwam vorige week uit. The Bench is voortgevloeid uit een gedicht dat Meghan in 2019 als vaderdagcadeau aan haar man prins Harry gaf, een maand na de geboorte van zoon Archie.

"Hoewel dit gedicht begon als een liefdesbrief aan mijn man en mijn zoon, ben ik bemoedigd om te zien dat de universele thema's van liefde, representatie en inclusiviteit bij veel andere gemeenschappen spelen", zegt Meghan op de website van haar en Harry's stichting Archewell. "Bedankt voor alle steun voor dit speciale project."

The Bench verscheen onder meer in het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten, Ierland, Australië, Nieuw-Zeeland, Indië en Zuid-Afrika.

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang eens in de twee weken een persoonlijke nieuwsbrief vol royaltynieuws, tips en exclusieve content in je inbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--