Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Meghan bevallen van eerste kindje

6 mei 2019 · Leestijd 2 min

Babynieuws uit Groot-Brittannië! Meghan, de echtgenote van prins Harry, is maandag bevallen van een gezonde zoon. De kersverse ouders maakten het nieuws bekend via social media. Op hun Instagram-account deelden ze het geboortebericht: It's a boy!

Het jongetje kwam maandagochtend om 05.26 uur lokale tijd ter wereld en weegt iets meer dan 6 pond. Moeder en zoon maken het beiden goed. De baby is het achtste achterkleinkind van koningin Elizabeth.

De kersverse vader verscheen maandagmiddag even kort buiten, bij Windsor Castle. Met een big smile vertelde Harry aan de pers "heel trots te zijn" op zijn echtgenote. Hij noemde de geboorte "een geweldige ervaring". Harry en Meghan zullen binnenkort de naam van hun zoontje bekendmaken en hem over twee dagen aan de wereld tonen.

Houd onze site in de gaten voor meer updates!

De weergave van deze tweet vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

De weergave van deze tweet vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen
De stadsomroeper van Windsor kondigt de geboorte van de zoon van Harry en Meghan aan.
De stadsomroeper van Windsor kondigt de geboorte van de zoon van Harry en Meghan aan.

De zoon van de 37-jarige voormalige actrice en haar 34-jarige prins is zevende in de lijn van de Britse troonopvolging. Anders dan het kroost van Harry’s broer William krijgen de kinderen van de Sussexes niet de titel prins of prinses.

Op maandag 15 oktober maakte Kensington Palace wereldkundig dat Harry en Meghan hun eerste kindje verwachtten. Dit blijde nieuws kwam vlak voor aanvang van hun eerste officiële reis als getrouwd paar. Geruchten over een zwangerschap deden toen al enige tijd de ronde.

Harry en Meghan vieren zondag 19 mei hun eerste trouwdag.

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang eens in de twee weken een persoonlijke nieuwsbrief vol royaltynieuws, tips en exclusieve content in je inbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--