Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Meghan deelt spontaan kijkje bij fotoshoot kledinglijn

22 augustus 2019 · Leestijd 2 min

Meghan heeft een voorproefje gegeven van de speciale kledinglijn voor werkende vrouwen waar ze momenteel mee bezig is. De hertogin van Sussex deelde dinsdagavond op Instagram een video met beelden van de kleding die ze ontwerpt in samenwerking met liefdadigheidsorganisatie Smart Works.

In de video geeft de 38-jarige Meghan een kijkje achter de schermen tijdens een fotoshoot. Ze begroet een aantal vrouwen die gefotografeerd worden in items uit de collectie. Uit de beelden is op te maken dat die in ieder geval een aantal klassieke zwarte jurken, een donkerrood mouwloos vest en klassieke leren tassen zal bevatten.

Lees verder onder de videotweet.

De weergave van deze tweet vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Vogue

In het septembernummer van de Britse Vogue vertelde Meghan voor het eerst over de kledinglijn. Tijdens verschillende bezoeken aan de stichting zag ze dat de kleding die daar gratis wordt aangeboden aan solliciterende vrouwen niet altijd "passend" is.

Om geschiktere werkkleding in de rekken van Smart Works te krijgen, bedacht Meghan daarom een samenwerking met een aantal bevriende ontwerpers en kledingwinkels. Van elk item dat vanaf september wordt verkocht, gaat eenzelfde item naar Smart Works.

Bron: ANP

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang eens in de twee weken een persoonlijke nieuwsbrief vol royaltynieuws, tips en exclusieve content in je inbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--