Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Meghan en Harry doneren aan dakloze moeders

10 mei 2021 · Leestijd 2 min

De hertogin en hertog van Sussex hebben op Moederdag een donatie gedaan om dakloze moeders te helpen. Vanuit hun stichting Archewell Foundation hebben Meghan en Harry gedoneerd aan Harvest Home, een organisatie die zich inzet voor dakloze moeders en dakloze zwangere vrouwen.

De donatie van Meghan en Harry bestaat uit luiers, schoonmaakmiddelen en andere essentiële items. In hun Instagram-post bedankt Harvest Home het stel en delen ze een persoonlijke brief van Meghan aan de organisatie.

"Als een moeder en aankomend moeder weet ik hoe belangrijk zwangerschapsmiddelen en vertrouwde begeleiding is", schrijft de echtgenoot van prins Harry, die zelf hoogzwanger is. "De gedoneerde spullen zijn niet alleen essentieel voor de fysieke gezondheid van moeders, maar ook voor hun mentale welzijn."

Meghan is de organisatie enorm dankbaar voor hun werk, zo blijkt uit haar geschreven brief aan Harvest Home. "Dank voor alles wat jullie doen voor vrouwen en moeders die ergens anders geen hulp krijgen", aldus de hertogin van Sussex.

De weergave van deze tweet vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Bron: ANP

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang eens in de twee weken een persoonlijke nieuwsbrief vol royaltynieuws, tips en exclusieve content in je inbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--