Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Meghan vertelt in haar eerste podcast over angstaanjagend moment

24 augustus 2022 · Leestijd 2 min

De langverwachte eerste aflevering van de podcast Archetypes met Meghan Markle is dinsdag op streamingdienst Spotify verschenen. In de podcast onderzoekt Meghan de vooroordelen waar vrouwen mee te maken krijgen door te spreken met "inspirerende vrouwen".

In de eerste aflevering praat de hertogin van Sussex met haar goede vriendin Serena Williams over de "dubbele moraal" waar vrouwen mee worden geconfronteerd wanneer zij hun ambitie tonen. Ook spreekt Meghan met Dr. Laura Kray, expert op het gebied van genderongelijkheid op de werkvloer.

De hertogin van Sussex vertelt in de eerste aflevering ook over een "angstaanjagend" moment dat ze meemaakte met haar toen pas vierenhalve maand oude zoontje Archie. Het gebeurde tijdens de koninklijke tournee van het gezin door Zuid-Afrika.

Je leest 't onder de foto.

Meghan_houdt_Archie_vast_die_staat.jpg

Archie, die met Meghan en Harry mee op reis was, bleef in het huis waar het gezin logeerde terwijl zijn ouders op pad gingen. Toen Meghan en Harry in de auto zaten, kregen ze te horen dat er brand was uitgebroken in de babykamer van het huis. "Gelukkig bleek dat onze geweldige oppas Lauren Archie mee naar beneden had genomen voor wat eten, in plaats van dat ze hem in bed had gelegd."

Uiteindelijk heeft haar zoontje de brand dus niet meegemaakt. "De verwarming in de kinderkamer vatte vlam", legt Meghan uit in haar podcast. "Er was geen rookmelder, iemand rook toevallig rook in de gang... Eigenlijk had hij daar moeten liggen slapen."

Meghan praat in de tweede aflevering van haar podcast met Mariah Carey. Het gesprek verschijnt volgende week dinsdag op Spotify. Ze zullen het hebben over labels als 'diva'.

ANP

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--