Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Mirjam Bouwman neemt presentatie Blauw Bloed tijdelijk over

6 april 2024 · Leestijd 2 min

Presentator Tirza van der Graaf gaat met zwangerschapsverlof! In de uitzending van 6 april zal Tirza nog te zien zijn, maar vanaf volgende week neemt presentator Mirjam Bouwman, bekend van onder andere Nederland Zingt, tijdelijk het stokje over. Nieuwsgierig naar Mirjam? We stellen haar in dit artikel al aan je voor.

#1 Wie is je favoriete royal?

"Ik heb niet per se een favoriete royal, maar ik ben de laatste tijd wel geïnteresseerd in de levens van prinses Amalia, prinses Alexia en prinses Ariane. Mijn nichtjes en neefjes hebben die leeftijd en ik ben heel benieuwd naar hun leven. Hoe zouden zij zich voelen en hoe kijken ze naar de toekomst? En hoe gaat prinses Amalia om met deze verantwoordelijkheid? Nou deze vragen, ik zou ze wel eens willen interviewen."

#2 Naar welk moment kijk jij het meest uit komende weken?

"Ik kijk enorm uit naar Koningsdag. Normaal zit ik thuis naar de koninklijke familie te kijken met een tompouce op de bank. Nu mag ik daar zelf bij zijn in Emmen en dat lijkt mij heel erg leuk. Om daar te staan en de sfeer te proeven."

#3 Als je voor één dag mag ruilen met een royal, wie zou dat dan zijn?

"Als ik zou mogen ruilen met een royal voor één dag dan zou ik wel Máxima's werk willen doen. Het lijkt mij mooi om Nederland te kunnen vertegenwoordigen in binnen- en buitenland en om veel mensen te ontmoeten. En om op verschillende plekken te komen en bepaalde projecten te ondersteunen. Dat doet ze altijd met passie en dat lijkt mij echt fantastisch."

Over Mirjam Bouwman

Mirjam Bouwman is geen onbekend gezicht bij de Evangelische Omroep (EO). Je kunt haar onder andere kennen van de programma's De Verandering, Nederland Zingt en ook presenteert zij de Nederland Zingt Dag. Mirjam zal Blauw Bloed presenteren tot aan het einde van het seizoen. In september, wanneer het nieuwe seizoen van Blauw Bloed begint, is Tirza weer terug aan de desk.

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang eens in de twee weken een persoonlijke nieuwsbrief vol royaltynieuws, tips en exclusieve content in je inbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--