Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Model zegt sorry voor uittrekken bikini in nabijheid Brooksbank

5 augustus 2021 · Leestijd 2 min

Een model dat afgelopen weekeinde topless werd gefotografeerd terwijl ze naast Jack Brooksbank stond, heeft haar excuses aangeboden. Erica Pelosini had er niet bij nagedacht dat mogelijke beelden "er niet goed uitzien" voor de echtgenoot van de Britse prinses Eugenie en zijn familie.

Brooksbank werd vrijdag door paparazzi al varend, zwemmend en nippend aan rosé naast verscheidene modellen gefotografeerd voor de kust van Capri in Italië. Pelosini was een van hen en deed zelfs het bovenstukje van haar bikini uit. "Normaal ga ik nooit topless, maar mijn bikini was nat en daarom besloot ik hem uit te doen", zo geeft ze een verklaring tegenover de Daily Mail.

"Ik weet dat het er niet goed uitziet voor Jack en zijn familie. Ik voelde me rot toen ik de beelden van Jack zag terwijl hij omringd werd door drie vrouwen. Vooral omdat zijn eigen vrouw er niet was", zegt Pelosini. Volgens haar hebben veel mensen daarna overhaaste conclusies getrokken. "Het is zeer kwetsend dat mensen dat denken. Het spijt me als ik prinses Eugenie en Jack in verlegenheid heb gebracht. Het was niet gepast dat ik daar topless was."

Partyfoto's

De 'partyfoto's' van Brooksbank werden door veel tabloids, waaronder de Daily Mail, gepubliceerd. Daarbij werd geïnsinueerd dat hij mogelijk ontrouw aan zijn echtgenote zou zijn. Eugenie was op het moment van de foto's thuis in Engeland bij hun pasgeboren zoontje August.

Brooksbanks schoonmoeder Sarah Ferguson reageerde dinsdag al op de foto's. Volgens 'Fergie' deed Brooksbank gewoon zijn werk als ambassadeur voor het tequilamerk Casamigos en plaatsten de tabloids de foto's volledig in een verkeerde context en is het verhaal verzonnen. "Ik denk dat het heel belangrijk is dat we dat verduidelijken in het belang van Jack", aldus de hertogin van York.

Bron: ANP

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang eens in de twee weken een persoonlijke nieuwsbrief vol royaltynieuws, tips en exclusieve content in je inbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--