Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Modeweetjes: Van deze top heeft Máxima er drie

30 november 2019 · Leestijd 2 min

Aan het eind van de maand blikt Blauw Bloed samen met mode-expert Josine Droogendijk terug op de gedragen outfits van koningin Máxima. In de maand november zagen we de koningin onder meer in een nieuwe top met gedrapeerde halslijn. En die top heeft ze maar liefst in drie kleuren in haar kledingkast hangen.

Tijdens haar bezoek aan New York voor de vergadering van de Verenigde Naties in september verscheen Máxima er voor het eerst in: een top met gedrapeerde hals, gemaakt van scuba. Een stof die ook voor duikpakken wordt gebruikt.

Eind oktober verscheen koningin Máxima in dezelfde top tijdens een werkbezoek in Den Bosch, maar dan in het donkerblauw. En op 5 november zagen we de top weer. Dit keer in het donkergrijs en gemaakt maar van wol. De koningin droeg het in Utrecht bij de Pensioen3daagse. Wie weet komen we de top in de toekomst in nog meer kleuren tegen!

Ook kwam de kleur rood deze maand voorbij. Zo verscheen de koningin in het NEMO Science Museum met de rode cape, die we eerder zagen bij het bezoek van de Poolse president aan ons land. In Helmond droeg Máxima bij de ondertekening van het convenant voor Méér Muziek in de Klas een japon in dezelfde kleur. 

Koningin Máxima sloot de maand november af in een bekende outfit: de zachtroze robe manteau die ze droeg tijdens het staatsbezoek aan het Verenigd Koninkrijk. Een ontwerp van Claes Iversen.

Speciaal voor alle liefhebbers nog een extra modeweetje. Nieuwsgierig? Bekijk de video hieronder.

Foto's: ANP

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--