Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Nagenieten: Zomerfotosessie 2020

17 juli 2020 · Leestijd 2 min

Je kon er vandaag bijna niet omheen: het traditionele fotomoment van het koninklijk gezin in de tuin van Paleis Huis ten Bosch. Blauw Bloed was er uiteraard ook bij. Hier zie je de mooiste beelden op een rijtje!

Om 10.00 begon de fotosessie, waar dit jaar vanwege het coronavirus minder pers aanwezig was dan anders. Al supersnel druppelden de eerste foto's binnen. 

Bekijk de eerste foto's

Vervolgens kwam de ene na de andere mooie foto binnen: het gezin in geheel, de koningin apart, de koning apart, de dochters samen én de dochters apart. Kun je niet wachten en wil je de mooiste foto's bekijken?

Naar het foto-album

Na de fotosessie volgde het persgesprek, waarbij alle aanwezige verslaggevers een vraag mogen stellen. Namens Blauw Bloed vroeg presentator Jeroen Snel hoe de koning en koningin denken over het social mediagebruik van hun dochters. Benieuwd naar het antwoord?

Bekijk de video

Ook allerlei andere onderwerpen kwamen aan bod. Hoe gaat de toekomst van prinses Amalia eruit zien, hoe gaat het met prinses Beatrix en wat vindt de koning van de Gouden Koets? Is dat nog van deze tijd? 

Lees het hier

Wil je meer zomerartikelen lezen?
Op ons zomerplatform vind je meer inspirerende artikelen, tips om deze vakantieperiode er op uit te gaan, boeiende podcasts, radio-tips en nog veel meer.

Laat je inspireren
Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang eens in de twee weken een persoonlijke nieuwsbrief vol royaltynieuws, tips en exclusieve content in je inbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--