Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Meghan: Buckingham Palace houdt leugens over ons in stand

4 maart 2021 · Leestijd 2 min

Volgens de vrouw van de Britse prins Harry had de koninklijke familie kunnen verwachten dat zij en haar man ooit hun kant van het verhaal rond hun vertrek zouden vertellen. Dat is te zien in een nieuwe promo die televisiezender CBS woensdagavond deelde van het interview van Oprah Winfrey met Meghan.

Alhoewel het paar de presentatrice ook samen te woord heeft gestaan, spreekt de hertogin van Sussex in deze clip alleen met Oprah. Die vraagt wat Meghan ervan vindt dat Buckingham Palace haar in de uitzending haar verhaal zal horen vertellen.

Daarop antwoordt de Amerikaanse: "Ik zou niet weten waarom zij zouden verwachten dat wij na al deze tijd nog steeds zouden zwijgen, terwijl zij een actieve rol spelen bij het in stand houden van aanhoudende onwaarheden over ons. En als we daarmee het risico lopen om dingen kwijt te raken; we hebben al zoveel verloren."

Het vorige maand opgenomen interview wordt zondagavond in de VS uitgezonden in een twee uur durende special, Oprah With Meghan And Harry.

De weergave van deze tweet vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Miljoenen

De Amerikaanse televisiezender CBS betaalt tussen de 5,8 miljoen en 7,5 miljoen euro voor de rechten van het interview met prins Harry en zijn vrouw Meghan. Dat schrijft The Wall Street Journal.

De belangstelling voor het vraaggesprek wordt bij televisiezenders steeds groter, ook omdat al enkele fragmenten naar buiten kwamen. Daarin laat Harry zich onder meer uit over de media-aandacht die hij en zijn vrouw eerder kregen. Naar verluidt kost een reclamespotje op CBS rondom het interview zondag inmiddels ruim 270.000 euro per 30 seconden.

Net5

Het Oprah-interview met Harry en Meghan is ook in Nederland op televisie te zien. Op dinsdag 9 maart om 20.30 uur is het twee uur durende interview, waarin het stel een boekje zou opendoen over de koninklijke familie, te zien op Net5.

Bron: ANP

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--