Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Nieuwe beelden: Koning en Amalia samen op stap

31 januari 2019 · Leestijd 2 min

Koning Willem-Alexander en prinses Amalia waren zondag aanwezig bij het paardensportevenement Jumping Amsterdam. Voor het evenement, dat dit jaar zijn diamanten jubileum viert, kwam de mondiale dressuur- en springtop naar de hoofdstad. De foto's kregen jullie maandag al van ons cadeau, maar je kunt nu ook genieten van de bewegende beelden: even klikken op de foto hierboven.

De koning en zijn oudste dochter waren zondagmiddag aanwezig bij de wereldbeker springen. Ook prinses Irene en prinses Margarita zaten op de tribune.

Lees verder onder de foto's.

Prinses Beatrix was zaterdagavond aanwezig in de RAI, samen met prinses Margarita. Prinses Beatrix is elk jaar aanwezig bij Jumping Amsterdam, maar traditioneel verscheen ze op de opening op vrijdag. Prinses Margarita is bestuurslid van het evenement.

Koning Willem-Alexander was in 2015 al met zijn gezin aanwezig. Prins Bernhard, grootvader van de koning en vader van prinsessen Beatrix en Irene, was vroeger beschermheer van Jumping Amsterdam.

Bron: ANP

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang eens in de twee weken een persoonlijke nieuwsbrief vol royaltynieuws, tips en exclusieve content in je inbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--