Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Nieuwe foto prins George vrijgegeven

31 maart 2014 · Leestijd 2 min

Prins William en Kate Middleton hebben een nieuwe familiefoto met de kleine prins George vrijgegeven. Op het portret houdt Kate haar zoontje vast terwijl hij de hond van de familie aanstaart.

Het plaatje is geschoten door Jason Bell, die ook de officiële fotograaf was tijdens de doop van de kleine prins in oktober. In april beleeft prins George zijn eerste officiële reis. Hij gaat dan met zijn ouders mee naar Australië en Nieuw-Zeeland. De nieuwe nanny van de hertog en hertogin van Cambridge, Maria Teresa Turrion Borrallo, gaat met het stel mee om voor hem te zorgen.

Volgens de Britse krant Mirror zal het gezin in ieder geval in drie verschillende huizen verblijven; Government House in Wellington, Admiralty House in Sydney en Government House in Canberra. Dit zijn de officiële residenties van de vertegenwoordigers van de koningin in Australië en Nieuw-Zeeland.

De kleine prins krijgt in alle drie de residenties waar hij met zijn ouders zal verblijven een eigen kamer. Ook de nanny krijgt in de verschillende huizen steeds een eigen kamer die grenst aan die van George.

Bron: ANP

gezin_prins_William.jpg

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--