Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Nieuwe foto's van jarige Pieter van Vollenhoven

30 april 2019 · Leestijd 2 min

Feest in Huis Het Loo in Apeldoorn! Prof. mr. Pieter van Vollenhoven viert dinsdag zijn tachtigste verjaardag. Ter gelegenheid hiervan zijn er drie nieuwe foto's van de jarige echtgenoot van prinses Margriet vrijgegeven.

De mijlpaal wordt dinsdagavond met familie, vrienden en andere genodigden gevierd in Theater Figi in Zeist. De jarige wacht een grote verrassing. Maar wat die surprise is, moet tot het feestelijk samenzijn geheim blijven, aldus familieleden.

Afgelopen vrijdag kreeg Van Vollenhoven al een bijzonder cadeau in de vorm van een niet verwachte bevordering tot Commodore titulair van de Koninklijke Luchtmacht.

Presentator Jeroen Snel zocht de jarige onlangs thuis op in Apeldoorn om hem uitgebreid te interviewen. "Ik ben meer dan gelukkig, en vind het fantastisch dat ik met prinses Margriet mocht trouwen. Daar denk ik met ontzettend veel vreugde aan terug", aldus Van Vollenhoven. Bekijk hieronder het gesprek met de professor, 'man van' en vader, die van plan is nog zeker vijf jaar door te gaan.

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--